Oproep aan de Xeikon-aandeelhouders!

Het is ondertussen meer dan een jaar geleden dat het consortium rond Bencis & GIMV XL het 1ste bod lanceerde op de aandelen Xeikon die nog niet in zijn bezit waren. Gezien er meer dan een jaar verlopen is, mag dit consortium het bod op Xeikon (was 5,85 euro/aandeel) verhogen!

U weet ondertussen ook dat de Nederlandse aandeelhoudersactivist Frans Faas in samenspraak met BeursTips een procedure gestart is voor de Nederlandse ondernemingskamer om een hoger bod te bekomen.

Frans Faas, een aantal Nederlandse aandeelhouders en lezers van BeursTips vormen ondertussen een flink machtsblok, want meer dan de helft van de aandelen die nog niet in het bezit van het overnameconsortium zijn, sloten zich bij deze procedure aan. Om dat blok te versterken is het belangrijk om te weten of er onder de lezers nog Xeikon-aandeelhouders zijn die zich niet hebben aangemeld.

Laat het ons volledig vrijblijvend en zo snel mogelijk weten als u nog Xeikon-aandelen in bezit heeft. Het is immers belangrijk dat we zoveel mogelijk aandeelhouders kunnen identificeren/contacteren. Stuur ons gerust een e-mail (info@beurstips.com) of geef ons een belletje (+32 56 239580). We behandelen uw gegevens in alle confidentialiteit!

 

Nood aan meer info? Contacteer ons via het secretariaat!

+
PP-
X