Update: Toevallig nog Hemispherx-aandelen?

Zoals het er nu naar uitziet zal het quorum voor de stemming bereikt worden en zal de reverse split bij Hemispherx met veel kans goedgekeurd worden.

Voor alle duidelijkheid:

1) We geven geen koopadvies op Hemispherx. Ons advies blijft "verkopen bij elke opleving".

2) We blijven het aandeel opvolgen. Bel gerust naar de Advieslijn voor meer inzicht.

3) Lukt de reverse split niet, verkoop dan direct. Dan gaat Hemi van de beurs en zal Hemi met veel kans financieel doodbloeden.

4) De kansen om een partner te vinden liggen ons inziens niet goed (maar je weet nooit). Hoe ze dat (zonder partner) zullen financieren? Een groot vraagteken. Met partner wordt het wel eenvoudiger.

5) De cashpositie stond eind juni (bron: halfjaarverslag 15 augustus) op 6,5 miljoen $. Tellen we daar de inventaris Ampligen & Alferon bij, dan  komen we op 8,6 miljoen $ uit. Indien men nog eens de gebouwen zou verkopen, dan komt er 10 miljoen $ extra bij, wat het totaal op 18,7 miljoen $ brengt.

Daar tegenover staan 4,4 miljoen $ schulden. Willen we maar zeggen: De klokt tikt en het bedrijf moet dringend een oplossing vinden om de toekomst veilig te stellen. Zonder partner en financiële inbreng wordt het vanaf midden 2017 heel moeilijk. Het is belangrijk dat u dit weet. Een kat haar negen levens raken ooit ook eens op.

Koersevolutie:

1) De koers stijgt nu door het zika-virus. Een hele groep aandelen die daarmee te maken kunnen hebben is nu in groep aan het aantrekken.

2) Lukt de reverse split, dan gaat de koers waarschijnlijk wat opleven. Misschien een stop loss zetten?

3) Lukken de partnerschap of subsidies, dan zal koers ook aantrekken. Misschien  eveneens in dat geval een stop loss zetten?

4) Hoe dan ook, er zal nog stevige verwatering volgen, want ze hebben centen nodig. Toen BeursTips Hemi begon op te volgen, waren er nog geen 40 miljoen aandelen. Nu zijn dat er 250 miljoen!

Vragen staat vrij. Contacteer ons op de Advieslijn of stuur een mailtje voor meer info. Desnoods bellen we u terug...


★★★ Interesse in een gratis proefnummer van BeursTips? ★★★

Beste , respecteer a.u.b. onze algemene voorwaarden en het auteursrecht. Klik hier voor meer info.

Uw gegevens: PP- - 185.93.229.4 -

Rendementen

Schatten op Zolder

+0,4% over 2020

 

Risky Business

+18,5% over 2020

 

BEL 20

-6,0% over 2020

X