De beste onafhankelijke beursanalyses!

Veelgestelde vragen

BeursTips werd opgericht in 1992 en is een volledig onafhankelijk beleggingsmagazine samengesteld en geschreven door onafhankelijke analisten.

BeursTips is niet verbonden met een financiële instelling, beursmakelaar of vermogensbeheerder. Wij laten ons niet betalen of omkopen door banken, financiële instellingen of bedrijven.

BeursTips verschijnt wekelijks (minstens 48 x per jaar) op woensdag. U krijgt het per prior-post in de bus (postabonnement). BeursTips verschijnt op minstens 8 pagina´s. 

BeursTips is - enkel voor onze lezers - online leesbaar via BeursTips Online.

BeursTips gaat geen enkele confrontatie uit de weg en houdt geen blad voor de mond. Wij hebben een eigen haarfijne mening. Soms genuanceerd, soms scherp als een Gillette, maar altijd met een vleugje humor.

BeursTips gelooft in een gezonde spreiding van uw aandelenportefeuille. Het verleden leert dat overwegen in één welbepaalde sector altijd tot ongelukken leidt. Slimmer beleggen met BeursTips betekent dan ook gespreid beleggen!

BeursTips belegt in zowel gevestigde waarden, turnarounds als in de aandelen en sectoren van morgen en overmorgen.

BeursTips beperkt zich enkel tot aandelen of als aandelen genoteerde fondsen (ETF´s, ETC´s,...). Wij houden ons niet bezig; en wensen u ook niet bezig te houden; met uiterst speculatieve instrumenten zoals futures, minifutures of Turbo´s.

BeursTips heeft 2 echte voorbeeldportefeuilles met vooral Europese en Amerikaanse aandelen. Onze goede huisvader Schatten op Zolder-Portefeuille moet de basis van elke portefeuille uitmaken. Onze speculatieve Risky Business-Portefeuille is voor de meer ervaren en speculatieve belegger die de risico´s van het vak goed kan inschatten.

BeursTips is er voor elk type belegger: jong of oud. beginnend of ervaren; defensief of speculatief. Wij geven u altijd het risicoprofiel van een welbepaald aandeel mee.

BeursTips staat altijd voor u klaar. BeursTips biedt u de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek via onze advieslijn. Hebt u specifieke vragen over de beurs, een advies nodig over een bepaald aandeel/sector/fonds, dan kan u steeds bij ons terecht via de advieslijn, e-mail of fax. Wij trachten u steeds zo snel mogelijk een antwoord te geven.

BeursTips houdt moraal en ethiek hoog in het vaandel. Geen enkele van onze medewerkers mag net voor publicatie handelen in onze geadviseerde aandelen. Bij opname of verkoop in onze portefeuilles wordt enkel op de dag van publicatie gehandeld. De echte transactiekosten worden steeds meegerekend. Wij laten ons ook niet omkopen door de opgevolgde bedrijven. BeursTips, medewerkers of aanverwante vennootschappen ontvangen geen enkele vergoeding door de opgevolgde bedrijven.

Abonneer nu op BeursTips met onmiddelijke activering...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×